Sila ambil maklumat :) Dont Forget to Follow..

Jika Guna FB tolong 'Like" yer.. tenkiu

Terbaik

Tuesday, October 26, 2010

Lagi cerita fasal Stormreaders Network Sdn. Bhd
Stormreaders Network Sdn. Bhd
Salam semua...

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasih. Saya panjatkan kesyukuran kepada Ilahi kerana dengan limpah kurnianya maka Stormreaders Network Sdn. Bhd. dapat ditubuhkan. Setiap cadangan dan nasihat pakar yang kami terima terutamanya di dalam bidang syariah, perundangan dan ekonomi telah diambil kira pada setiap perancangan dan perlaksanaan agar segala usaha untuk membantu meningkatkan ekonomi diri, keluarga dan masyarakat berjalan lancar dan seterusnya impian untuk membentuk sebuah masyarakat yang gemar membaca dan berilmu menjadi kenyataan. Saya ingin mengucapkan tahniah kepada anda, usahawan berpotensi, berdedikasi dan berdisiplin ke dalam keluarga Stormreaders. Dengan penglibatan anda yang aktif, cekal serta bertawakal, insya Allah segala impian dan cita-cita akan menjadi kenyataan.

Bantu-membantu dan bekerjasama di antara satu sama lain adalah teras kepada kejayaan kami, menjadi asas kepada ukhuwah yang terjalin… dan kehadiran anda mengukuhkannya…

Saya yakin dengan produk-produk yang berkualiti, bermanfaat serta tiada tarikh luput ini akan mempermudahkan anda untuk membina sebuah rangkaian perniagaan yang terdiri daripada usahawan-usahawan yang akan bersama-sama anda mengecap kegemilangan. Ayuh bersama-sama kita berusaha menyebarkan sejauh mungkin dan seterusnya membantu mewujudkan sebuah generasi yang kaya dengan ilmu!

Bantu-membantu dan bekerjasama adalah teras kepada kejayaan
“Waktu adalah kehidupan manusia. Jika digunakan untuk membaca akan menjadi sumber kebijaksanaan. Jika digunakan untuk berfikir akan menjadi kekuatan. Jika digunakan untuk berdoa akan menjadi keberkatan dan rahmat. Jika digunakan untuk bekerja akan menjadi keberhasilan. Jika digunakan untuk beramal akan menghantarkan menuju syurga. Semua itu adalah kewajiban seorang hamba terhadap tuhannya. Gunakanlah waktu untuk kehidupan yang sebenarnya. Sesungguhnya kewajiban-kewajiban hamba didunia lebih banyak daripada waktu yang tersedia.”

Saya berharap segala maklumat, garis panduan dan kelengkapan yang telah disediakan di dalam Kit Permulaan Perniagaan ini akan membantu anda untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya.

Strategi Perniagaan

Menonjolkan kelebihan perniagaan rangkaian Stormreaders sebagai perniagaan rangkaian yang pertama berlandaskan syariat Islam dan model perniagaannya adalah berteraskan produk yang berkualiti dan berharga patut.
Memperkasakan sistem-sistem latihan dan kemudahan sokongan kepada setiap ahli, memastikan setiap ahli tidak ketinggalan dan tercicir. Motivasi ahli akan sentiasa diasuh supaya berada berada pada tahap tertinggi dan ditanamkan sifat yakin pada diri sendiri.
Sentiasa menjaga ukhwah sesama ahli dengan mengadakan perjumpaan secara kerap dan berkonsepkan musyawarah. Setiap ahli Stormreaders adalah berada di dalam satu keluarga yang besar.
Stormreaders secara dinamiknya akan mencari cara-cara yang inovatif dan kreatif untuk meneroka peluang-peluang perniagaan yang baru. Teknologi terkini seperti teknologi web dan teknologi mudah alih digunakan dengan sebaik mungkin serta pelan pemasaran dirangka supaya dapat menjana pendapatan yang paling optimum.
Tumpuan utama adalah kepada produk dan seterusnya pengembangan organisasi kumpulan. Oleh itu usaha yang gigih dilakukan untuk menjaga kualiti dan kesegaran produk.
Memastikan bahawa setiap strategi dan perancangan Stormreaders tidak lari dari tujuan asal, iaitu mewujudkan peluang perniagaan yang mampu dan mudah disertai yang mematuhi syariat disamping mewujudkan masyarakat yang berilmu.
Memberi galakan untuk ahli yakin bahawa pendapatan RM 4 ribu seminggu adalah mungkin dan boleh dicapai.
Menyediakan pelan yang kukuh tentang bagaimana ahli boleh menjana RM 4 ribu seminggu
Menunjukkan skil-skil kepimpinan dan pemasaran yang perlu untuk berjaya
Mengajar ahli bagaimana untuk melatih rakan-rakan kongsi mereka supaya melakukan perkara yang sama


Kenapa Perlu Menyertai?

1. Sebuah syarikat baru dan potensi anda untuk menjadi leader lebih cepat..
2. Buat masa ni kita hanya melakukan pre-pendaftaran tanpa memerlukan sebarang pembayaran..
3. Perlu mencari 4 orang rakan sahaja...
4. Pembayaran akan dibuat pada bulan 12(Disember) nanti iaitu rm390.00


Maklumat yang diperlukan hanyalah:
Nama:
IC:
Alamat:
No.HP:

Maklumat Bank:
Nama Bank:
Cawangan:
No Akaun:

Waris:
Nama Waris:
IC:
No HP:


*ori by : tok putih carigold  
 maklumat lanjut boleh layarilah http://www.stormreaders.com
Lihat kedai buku di sini

daftar Pengedar di sini

0 comment:

Post a Comment

Komen

New Latest Youtube free Video Download No Sex Adult

 
Free Host