Sila ambil maklumat :) Dont Forget to Follow..

Jika Guna FB tolong 'Like" yer.. tenkiu

Terbaik

Friday, June 23, 2017

Apa itu Bitcoin dan Cara Kumpul Bitcoin Percuma

Step Cara kumpul Bitcoin secara percuma

Apa itu Bitcoin Sila lihat Video ini



Bitcoin ni dulu harganya tersangatlah rendah. Tetapi sekarang dah mencecah ribuan ringgit untuk 1 Bitcoin. Setiap tahun, harganya mesti meningkat. Jadi, kita kenalah rebut peluang simpan Bitcoin ni dan jadikan sebagai pelaburan yang lumayan.


Step kumpul dan laburkan Bitcoin secara percuma:

1. Sebelum kumpul bitcoin, pastikan buka wallet untuk simpan Bitcoin di blockchain.info dan wallet untuk simpan Bitcoin, Dogecoin dan Litecoin di block.io.

2. Daftar dan kumpul bitcoin secara percuma dengan mengunjungi Faucet dibawah:

P/s: Jangan lupa cari referral. Dengan referral, 0.5btc setiap bulan, setiap minggu adalah tidak mustahil. Dan ini merupakan income pasif. Jadi, kalau nak income besar dengan bitcoin, kena cari referral.

2. Daftar FREE dan kumpul bitcoin secara percuma dengan mengunjungi Faucet dibawah:

P/s: Jangan lupa cari referral. Dengan referral, 0.5btc setiap bulan, setiap minggu adalah tidak mustahil. Dan ini merupakan income pasif. Jadi, kalau nak income besar dengan bitcoin, kena cari referral.



Dekat freebitcoin ni, boleh collect bitcoin percuma setiap sejam. Dan setiap kali kita kumpul, akan dapat reward points.




Reward points yang terkumpul boleh ditukarkan kepada bitcoin atau hadiah di bawah. Tapi admin galakkan tukar kepada BTC Bonus yang 1000% untuk dapatkan lagi banyak Bitcoin. Yang electronics tak digalakkan sebab nanti kena tanggung sendiri stamp duty dan kos postage. Kalau nak dapat banyak reward points, claim bitcoin pada hari minggu.




Kalau korang register di freebitcoin guna page ni, admin akan bagi bitcoin percuma dekat korang setiap minggu mengikut jumlah kutipan Bitcoin mingguan.



Untuk register, klik sini. untuk mining bit coin percuma!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ini faucet favourite admin. Sebab apa? Korang boleh kumpul setiap 5 minit atau ikut masa korang suka. Amaun Bitcoin ni akan jadi makin banyak kalau makin lama tak kumpul. Berbeza dengan faucet lain, amaun Bitcoin yang korang boleh claim tak berubah,

Dan yang paling best, amaun yang korang boleh claim tu boleh digandakan sehingga 300% setiap kali claim. Syarat dia mudah. Setiap hari kena claim sekurang-kurangnya sekali. Amaun akan digandakan 1%  setiap sehari kita claim dengan berturut-turut. Maksima boleh digandakan sehingga 100%. Kemudian, kalau ajak kawan claim Bitcoin dekat sini, kita akan dapat 1% gandaan dari jumlah Bitcoin yang kita claim sekiranya kawan kita aktif @ claim Bitcoin tersebut dalam tempoh 3 hari sebelum. Maksimum gandaan sehingga 100%. Dan setiap kali kita claim, kita akan dapat bonus misteri iaitu gandaan Bitcoin daripada 1%-100%. Jadi total gandaan maksimum claim yang kita boleh dapat ialah 300%.

Dan untuk bab referral tadi, kita akan dapat 50% commission seumur hidup daripada jumlah yang referral kita claim.

MoonBitcoin ada 2 websites serupa tetapi untuk claim wang digital yang berlainan iaitu MoonLitecoin dan MoonDogecoin. Boleh daftar pada ketiga-tiga website dan claim.

Klik Banner di bawah untuk register.






Litecoin dan Dodgecoin nanti boleh ditukarkan kepada Bitcoin di 24pay.meKlik sini untuk ke website tersebut.

https://24pay.me/ 


3- ClaimBtc


Dekat faucet ClaimBtc ni, boleh kumpul Bitcoin setiap 20minit. Amaun Bitcoin yang dikumpul akan meningkat setiap hari kalau kita claim sekurang-kurangnya sekali sehari. Dan kita akan dapat potion yang membantu kita meningkatkan amaun Bitcoin yang di claim atau mempercepatkan masa untuk claim Bitcoin.

Untuk register, klik sini.

4- Dapatkan Free Bitcoin di Alien Apps kini lebih banyak di DIGITAL ARTIST



Dekat Faucet ni korang boleh kumpul Bitcoin sambil main game. Ada banyak jenis game so boleh pilih mana yang kita suka.


Banyak lagi Game yang simple dan best.. Korang boleh tengok dan cuba sendiri.
Paling Best sebenarnya ialah dapat Bitcoin Free sambil main game hehehehe

Klik link di sini dan pilih game mana yang nak download.  DIGITAL ARTIST
========================================================

0 comment:

Post a Comment

Komen

New Latest Youtube free Video Download No Sex Adult

 
Free Host